Jeg har længe været på udkig efter løsningen til hvordan man hurtigt tjener penge. Jeg må sige at jeg har fundet mange muligheder i tidens løb og jeg har endda også prøvet mange af dem af. Alt fra Affiliate marketing, PPC og Chargeback løsninger, men der er ikke nogen der har betalt sig af overhovedet. Jeg har måske tjent sølle 100 kroner, men det har været over en længere periode, hvilket man ikke kan kalde hurtig tjente penge.

Men hvad kan man så kalde hurtig tjente penge? I så fald hvis man kan tjene hurtige penge, hvad er så langsomme penge?

Hurtig tjente penge i min verden er hvis man kan tjene 5.000(Et skud fra hoften) på en dag ved minimalt udført arbejde. Der findes nogle muligheder for hvordan dette kan lade sig gøre, og nogle er: poker, lotto og betting. Men de har alle en ting til fælles, nemlig, at det er gambling. Det er en ting man må tage med hvis man vil tjene “hurtige” penge, nemlig at der er tale om en høj risiko investering, måske får man sit afkast(vinder) eller mister sin investering(taber).

Nogle vil nok sige at man godt kan tjene 5.000 på en dag hvis man har en er proffessionel sanger, webdesigner eller lignende. Men det er ikke hurtigt tjente penge det har taget flere år at opnå det stadie hvor man kan hive godt afkast på sin langvarige investering som fx kan være uddannelse.

Så efter min mening er der kun en måde at tjene “hurtige” penge, nemlig hårdt arbejde som i sidste ende kan med at give dig en ordentlig omgang hurtige penge

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Hvordan tjener man hurtige penge?, 10.0 out of 10 based on 2 ratings